"Andrew er fagligt meget dygtig og desuden behaglig at arbejde sammen med. Jeg vægter disse to kvaliteter meget højt, da hans faglighed og professionelisme er garant for, at mit produkt bliver godt, og hans behagelige person gør arbejdet let og effektivt."

- Steffen Max Høgh, CSR Direktør, HolmrisB8

HolmrisB8 I Bæredygtig Business

Bæredygtighed er efterhånden blevet et vigtigt emne, men én ting er at ville det, en anden ting er at skabe en forretning, der hænger sammen, og som stadig har overskud til at arbejde med bæredygtige tiltag. I Bæredygtig Business undersøger vært Steffen Max Høgh hvilke virksomheder, der falder i denne kategori, og interviewer som regel en eller to eksperter på området. Emnerne varierer fra alt til automatisering af produktion til klimaforandringer og fremtidens lederskab.

 

Akkurator blev hyret ind som konsulenter og producenter i starten af sæson to.  Podcasten udsendes fast hver anden uge, og derfor produceres der også små, korte videoer, der gør opmærksom på et nyt afsnit. I samarbejde med Steffen har vi desuden videreudviklet på Bæredygtig Business’ format, så det ikke blot er interviews med eksperter; der er også et element af historiefortælling, hvilket også sætter Steffen mere i spil som den nysgerrige vært. Dette bidrager desuden til branding af Steffen, der er CSR-direktør for Holmris B8. Lyddesignet er en blanding af reallyde og musik, der bidrager til stemningen. 

FURNITREE (1:2) - Bæredygtig Business
00:0000:00