Pulse18 er en podcastserie på fem afsnit, og flere udkommer løbende. Her går Dentsu Aegis Network i samarbejde med en ekspert i dybden med fremtidens trends og hvordan man kan bruge dem i sin virksomhed.

DENTSU AEGIS NETWORK I 
Dentsu Strategy

Hvert år afholder medie- og marketinghuset Dentsu Aegis Network arrangementet Pulse, hvor de præsenterer det kommende års ti største trends inden for teknologi, medier, forbrugeradfærd, data og kommunikation. Arrangementet fejrede 10-årsjubilæum i 2017, og derfor ønskede Dentsu Aegis at give alle mulighed for at (gen)høre de trends, som blev præsenteret til arrangementet.

 

Sammen med Dentsu Aegis Network besluttede vi at gå i dybden med tre af de spåede trends, som blev præsenteret til arrangementet. I hvert afsnit diskuterer strategi- og forbrugerspecialist hos Dentsu Aegis Network, Anne Rosendal, en trend i samarbejde med en ekspert inden for trendens fagområde. På den måde kan både de deltagende såvel som alle andre lytte med og blive klogere på trenden – samt hvordan de kan udnytte den viden i deres egen virksomhed. Podcastserien inviterer altså alle interesserede med til arrangementet; når og hvor det passer dem.

Trends 10 år siden og i dag - Dentsu Strategy
00:0000:00