Show More

Akkurator har formået at nå hele vejen rundt om Salomons Palæ med indlevende og fængende historiefortælling. Podcasten har været et ekstra lag i vores markedsføring og har ramt vores målgruppe, sådan som vi har ønsket det. Vi kan sagtens forestille os at bruge Akkurator og podcastmarkedsføring i fremtidige projekter.

– Ole Byriel, direktør, Domis Udvikling

DOMIS I Salomons Palæ - fra loge til bolig

Klerkegade 2 er en historisk adresse; Den blev opført af Frimurerlogen, besat under Anden Verdenskrig og senere brugt af Københavns Universitet. Koncernen Domis, som investerer i og driver ejendomme, ville omdanne bygningen til 47 unikke og eksklusive lejligheder, men samtidig bibeholde stedets historiske islæt. Derudover ville Domis gerne informere beboerne i området om de ændringer, der blev foretaget i deres kvarter.

 

Med det udgangspunkt besluttede vi i samarbejde med Domis at lave en podcastserie på fem afsnit, som belyser en række emner på en måde, der både skal kunne informere og underholde.

Et eksempel på informationsdelen er det første afsnit, som omhandler en voldsomt ødelæggende, påsat brand i bygningen i sommeren 2015.

Domis valgte at sætte skilte op, som gjorde opmærksom på podcastserien, foran byggepladsen, så alle forbigående hurtigt kunne finde afsnittene og lytte til dem – et værktøj, som havde en effekt på lyttertallene.

#1 Genopførelsen: Fra brand til bolig - Salomons Palæ
00:00 / 00:00

We Do Podcasts! info@akkurator.dk

CVR: 36708662                Rosensgade 11, Aarhus C, 8000              + 45 29808556

  • Facebook
  • Instagram