Show More

Vi bestræber os altid på at afprøve nye kommunikationsplatforme – og vil gerne være på forkant i vores industri. Podcastgenren oplever markant fremgang i den måde, forbrugerene konsumerer indhold på, og da lyd – i alt fra bilen til stuen og studiet – er vores hjemmebane, virkede det oplagt at forene de to.

– Christopher Kjærulff, content manager ved Dynaudio

DYNAUDIO I Inside Dynaudio

Dynaudio er velkendt for deres high end-højtalere, der både er til hjemmet og studiet. De har et dedikeret brugersegment, der går op i lyd, og som derfor gerne vil vide alt om produktet, de har stående derhjemme. Dynaudios højtalere er ikke noget, man køber impulsivt; det er noget, man sparer op til, bruger tid på at undersøge alt om og glæder sig til at få i sit hjem eller studie.

 

Podcastserien Inside Dynaudio skal reflektere virksomhedens egen passion for lyd, så derfor er der ikke sparet på detaljerne. Lytteren får et unikt indblik i maskineriet gennem interviews med en lang række folk fra Dynaudio samt optagelser fra flere forskellige arbejdssituationer. Vi har arbejdet målrettet med at skabe lyddesign, musik og speak, der er inddragende og fortællende.

 

Hver af Dynaudios højtalere har en historie, og den er vi med til at fortælle.

(1:2) Field Testing Core - Literally: From field... - Inside Dynaudio
00:00 / 00:00

We Do Podcasts! info@akkurator.dk

CVR: 36708662                Rosensgade 11, Aarhus C, 8000              + 45 29808556

  • Facebook
  • Instagram