Samarbejdet med Akkurator har været afgørende for tilblivelsen af ”Wear your values.” Med podcasten ønskede vi at informere og engagere vores målgruppe på en ny måde. Andrew blev således en personlige stemme i serien, som hjalp os med at fortælle vores historier, så de blev leveret i øjenhøjde og gav genlyd. Til trods for vores ønske om et personligt udgangspunkt har vejledningen igennem projektet været båret af stor professionalisme.

- Marianne Spanggaard, PR og kommunikationskoordinator, COZE AARHUS

ECHTE I Wear your values

For modebrandet ECHTE, der hører under Coze Aarhus, er bæredygtighed hjørnestenen i deres kollektion. I starten af 2019 blev ECHTE lanceret, og for at fortælle om deres hårde arbejde for bæredygtighed udgav de på samme tid podcastserien Wear Your Values. Men det var vigtigt for ECHTE, at det ikke kun handlede om dem - tværtimod - det skulle i høj grad handle om, hvor belastende modeindustrien er for vores planet.

 

I samarbejde med ECHTE fandt vi frem til historier og personer, der kunne bidrage til seriens fem afsnit. Hvert afsnit har sit eget tema - for eksempel kemikalier eller fabrikker - men det er alt sammen under bæredygtighed som det overordnede emne. Værten spiller en væsentlig rolle som en, der ikke ved særlig meget om emnet, så man som lytter kan identificere sig med denne. Allerede i planlægningsfasen var et mantra for podcasten, at det ikke handlede om at pege fingre, men opfordre til at stille spørgsmål ved alt. Musikken er, som de fleste af vores produktioner, produceret specielt til serien for at opnå det mest fyldestgørende resultat. 

Episode 1: Fact or fiction - Wear your values
00:0000:00