Hvad er indbegrebet af Taylor Swift? Dette afsnit af ‘Indbegrebet af…’ kandiderer i vores øjne til en af årets bedste musikformidlinger og er samtidig en sjov gennemgang af en af popmusikkens allerstørste stjerner. Vi har allerede booket endnu en sæson i 2019, og det glæder vi os til!” (https://heartbeats.dk/top-10-her-er-aarets-mest-lyttede-heartbeats-podcasts/)

- Søren Vestergaard Thiesen, skribent, Heartbeats

Heartbeats I Indbegrebet af...

Indbegrebet af… er en musikpodcast, der udgives hver anden uge på online-kulturmediet Heartbeats. De tre faste værter består af John O’ Sullivan, Bjørn Zäll og Andrew Davidson. Podcastens mål er simpelt, men ikke altid helt nemt; find ét nummer, der er indbegrebet af en udvalgt kunstner eller et udvalgt band. Hver af værterne har en sang med, som de argumenterer ud fra, spiller klip, og til sidst i programmet stemmes der om det vindende nummer.

 

Podcasten udgives hos Heartbeats, der også hjælper med markedsføring, men ud over det har podcasten egen Facebook- og Instagramside, hvor den løbende promoveres. Interaktion med vores lyttere er vigtigt, så vi sørger for at have opslag på de sociale kanaler, der opfordrer til, at de kan kommentere og være en del af universet. Ud over at have en online tilstedeværelse er podcasten også blevet opført live foran et publikum, og desuden findes der også merchandise af forskellig karakter, der har tilknytning til programmets indhold. 

Nirvana (uddrag) - Indbegrebet Af...
00:0000:00