Akkurator har været en overmåde habil samarbejdspartner under alle lydmæssige og tekniske dele af produktionen af podcastserien Næstekaffe. De har ydet professionel sparring omkring lydmediets potentialer og vist en vidtrækkende lydhørhed og fleksibilitet over for vores særlige ønsker og behov. Dertil kommer, at det er ordentlige og omgængelige mennesker, der driver det.

- Andreas Lindbjerg Nielsen, tilrettelægger, Folkekirken.dk

Folkekirken I Næstekaffe

Der er nok ikke mange, der ikke kender til Folkekirken på den ene eller den anden måde. Den landsdækkende organisation råder over 2.239 kirker fordelt på 2.169 sogne, så det kræver noget af en indsats at nå ud til dem alle og på samme tid kommunikere med nye interesserede via de sociale medier.

 

Folkekirken kontaktede os med et ønske om at producere en podcastserie, der havde den nærværende samtale i fokus; En samtale mellem en præst og en meningsdanner. Serien hedder Næstekaffe, og her har Akkurator stået for optagelser, produktion, lyddesign og rådgivning. Optagelserne foregik på en række forskellige lokationer - kirkerum, sognegårde, private hjem - så i redigeringsprocessen arbejdede vi hårdt på både at bibeholde rummenes charme og samtidig gøre det til en god lytteoplevelse. Hertil er lyddesignet, der både består af komponeret musik og reallyde, med til at sørge for, at det ikke blot er en samtale, men en helhedsoplevelse, man lytter til.

Iben Maria Zeuthen: LYKKE - Næstekaffe
00:0000:00