Show More

Akkurator har produceret to podcastserier, hver på tre afsnit, for Northside. “Det der skete, mens du festede” udkom i september 2016. “De sidste få minutter…” udkom i maj 2017.

NORTHSIDE I Northside Podcast

Northside er en af Danmarks største musikfestivaler, og hvert år tager de imod flere tusinde glade gæster, der har glædet sig til at feste og høre musik. At arrangere en festival betyder ikke kun arbejde fire-fem dage om året under festivalen; der er billetter, der skal sælges inden, og en interesse hos publikum, der skal fastholdes efterfølgende. Begge dele har vi bidraget til i to forskellige podcastserier.

 

"Det der skete, mens du festede" udkom kort efter festivalen i 2016. Her havde tre afsnit fokus på hver deres dag, så man som festivalgænger kunne genopleve sin weekend på pladsen; dog var der her fokus på alle de mennesker, der fik maskineriet til at køre upåklageligt: Samaritter, sikkerhedsvagter, droneflyvere, frivillige, restauratører. I 2017 producerede vi serien "De sidste få minutter...", der havde fokus på de optrædende kunstnere det år. Hvert afsnit skildrede gennem interviews, hvad de hver især gennemgår lige inden, de går på scenen, for på den måde at nedbryde barrieren mellem gæst og kunstner.

De sidste få minutter - Suspekt - Northside Podcast
00:00 / 00:00

We Do Podcasts! info@akkurator.dk

CVR: 36708662                Rosensgade 11, Aarhus C, 8000              + 45 29808556

  • Facebook
  • Instagram