Show More

Samarbejdet med Akkurator har været nemt og smidigt. Under tilblivelsen af ’Storebælt – fortællinger fra broen’ har vi fået god rådgivning om do’s and don’t’s, når man bevæger sig i podcast-verdenen – en verden som ved starten af samarbejdet var forholdsvis ukendt for os. Akkurator bevæger sig professionelt og empatisk blandt de kilder, der medvirker i serien, hvilket er en vigtigt kompetence, når historierne af og til går tæt på mennesker.

- Lotte Bentzen, Content Manager, Sund & Bælt

Sund & Bælt I Storebælt - fortællinger fra broen

Storebæltsforbindelsen gemmer på et utal af historier, der ikke ser dagens lys. For mange er broen blot en måde at komme fra A til B, men Sund & Bælt, selskabet bag blandet andet Storebæltsbroen, vil gerne fortælle broens historier og dermed give brugerne et helhedsindtryk af det kæmpemæssige byggeri.

 

I samarbejde fandt vi frem til fem historier, der strakte sig over flere år og emner. Ved hjælp af soundscapes og interviews er det muligt at tage lytteren med op i pylonerne, ind i O-rummet eller tilbage i tiden, da broen blev bygget, eller da Sprogø husede et pigehjem. Kort sagt kan alsidigheden af podcasten hjælpe med at fortælle de mest komplekse historier. Samtidig har det også været meget vigtigt ikke kun at afspejle det storslåede, men også det nære. Ingen er i tvivl om, at Storebæltsforbindelsen er kæmpestor, så derfor er de personlige historier mindst lige så vigtige. Det er spillevende mennesker, der har bygget broen og tunnellerne, og deres historier bidrager til forståelsen af Storebælt.

Letfærdige og løsagtige kvindfolk på Sprogø - Storebælt - fortællinger fra broen
00:00 / 00:00

We Do Podcasts! info@akkurator.dk

CVR: 36708662                Rosensgade 11, Aarhus C, 8000              + 45 29808556

  • Facebook
  • Instagram